dilluns, 21 de novembre del 2016

DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

De què fa gust la lluna (Michael Grejniec, editorial Kalandraka) és un conte molt bonic que en podem extreure la importància de l'esforç i la cooperació per arribar a un objectiu. També ens ajuda a veure que es poden tenir diferents punts de vista sobre una mateixa cosa. Crec que és adient per l'etapa d'educació infantil.



La història tracta d'uns animals que volen saber si la lluna és dolça o salada i intenten agafar-ne un trosset per tastar-la, però ningú hi arriba. Ho van provant i provant fins que al final se'ls acudeix que potser pujant un a sobre de l'altre ho aconseguiran. Peró la lluna es pensa que és un joc i cada cop que un animal puja sobre l'altre, ella s'allunya més. Hi arribaran?

Té un diàleg repetitiu que els vostres fills us poden anar ajudant a dir-lo i alhora es divertirant molt, almenys a la meva filla li va agradar tant que va voler que li llegís unes quantes vegades!

I per acabar, el conte ve amb una sorpresa, un pòster amb un mesurador on surten tots els animals un a sobre de l'altre intentant arribar a la lluna. Nosaltres el tenim penjat a la porta de l'habitació de la meva filla i ella, de tant en tant, va mirant a quin animal arriba; vol créixer molt per arribar a la lluna!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada